Beste ZorgSys-gebruiker,

Zoals u al kon lezen op de nieuwspagina van ZorgSys was er eind 2018 een inkanteling van alle bestaande acties, keuringen en documenten uit ZORGSYS in de My IDEWE klantenzone. Dit is gebeurd omdat de onderwijsinspectie een nieuwe manier van doorlichting heeft. De inspectie gebruikt niet langer de dynamische inspectieindex (wat ook de indeling van DRBS binnen ZorgSys was), maar stapt over naar de 9 processen.van BHV.
Binnen de My IDEWE klantenzone is deze nieuwe manier van doorlichting ingebouwd. De audit bieden we  in de loop van 2020 als digitale tool aan (momenteel in Excel). 
Binnen deze digitale audittool zijn er linken aanwezig met uw DRBS, actie- en keuringssysteem.

Als aangesloten school hoeft u niets te doen. Het gebruik van de My IDEWE klantenzone maakt deel uit van onze dienstverlening. Hebt u nog geen toegang tot de My IDEWE klantenzone? Contacteer uw regionaal IDEWE-kantoor. Wij helpen u graag verder om uw login aan te maken. 

Gebruikte uw school  vroeger al ZorgSys maar bent u geen IDEWE-klant? Dan kunt u tegen betaling gebruikmaken van de My IDEWE klantenzone. Contacteer het regionaal IDEWE-kantoor voor meer info over de gebruiksvoorwaarden.